Liikmed

DFPay

DFPay võimaldab veebikaupmeestel kogu maailmas aktsepteerida peamisi krüptovaluutasid kiire ja turvalise maksetöötluse kaudu. Eestis asutatud fintech-startupina pakume kättesaadavat krüptomaksete vastuvõtmist igas suuruses e-kaubandusettevõtetele. Meie kiire, turvaline ja kuluefektiivne krüptomaksete töötlemine tegeleb kõigi tehniliste aspektidega kaupmeeste eest, alates integratsioonist kuni arvelduseni.

Swissborg

SwissBorg on kogukonna keskne ettevõte, mis aitab üksikisikutel oma vara hallata ja kontrollida.
SwissBorg tipptasemel rakendus, mis on pühendunud Web3 ökosüsteemi edendamisele, pakub lihtsat juurdepääsu krüptoraha investeeringutele ja detsentraliseeritud finantsvõimalustele (DeFi).

Complok

Riskide haldus ja juhtimine pankadele ja fintech ettevõtetele.

Hedman Partners & CO

Hedmani advokaadibüroo meeskond koosneb kõrgelt motiveeritud ja kogenud professionaalidest, kelle erialane oskusteave põhineb aastatepikkusel edukate tehingute läbiviimisel ja nõustamisel.

Devtailor

Meie töö on midagi enamat kui lihtsalt tarkvara ja riistvara arendamine. Me oleme teejuhid digitaalse ümberkujundamise ja tarkvarauuenduse vallas. Paneme oma kliente mõtlema suuremalt ja unistama rohkem.

Fingate

Fingate on EL-is litsentseeritud krüptoraha rahakoti ja vahetusteenuse pakkuja, kes tegeleb kõigi funktsioonidega, mis on vajalikud teie digitaalsete varade edukaks ja turvaliseks kasutamiseks. Haldame hoiustamist, tehinguid, makseväravaid ja hoiustamist.

LEXTAL Advokaadibüroo

LEXTAL on 2003. aastal asutatud Baltikumi juhtivaid advokaadibüroosid, mille fookuses on eelkõige tehingud, vaidlused, riigihanked, kindlustus ja IT.

Kriptomat

Kriptomat on krüpto superrakendus jaeinvestoritele, kus igaüks saab luua, kasvatada ja jälgida krüptoportfelli ühes kohas.
Kriptomati rakendust opereeriv FintechX OÜ on Eesti fintech-ettevõte.
Meie eesmärk on kasvava kliendibaasiga Eestis ja üle 500 000 kliendi kogu Euroopas saada üheks juhtivaks ELi krüptoinvesteeringute rakenduseks ja muuta krüptoraha kõigile kasutajasõbralikuks meie moto "Crypto But Simple".

Maxcorp

Spetsialiseerume äriühingute asutamisele, valmisfirmadele ja äriteenustele Balti riikides (Eesti, Läti, Leedu), Skandinaavias (Soome, Rootsi, Norra) ja Poolas. Oleme kogenud partner esindustega kõikides riikides ning omame tegevusluba. Pakume täismahus tugiteenuseid, s.h. virtuaalne kontor, raamatupidamine ning juriidiline konsultatsioon.

Nordcoin Mining

Nordcoin Mining ehitab ja hooldab kõrgekvaliteedilist krüptovaluuta kaevandamise infrastruktuuri keskmise suurusega kuni suurte kaevandusettevõtete jaoks. Samuti haldame kaevandamisfarmi ja pakume hostinguteenuseid ASIC-kaevandajatele.

PricewaterhouseCoopers Legal Estonia

Tänases kiiresti muutuvas maailmas võidab see, kes on endale seadnud sihiks olla muutusteks valmis ning suudab nendega esimesena kohaneda. Tänu PwC Legali rahvusvahelisele võrgustikule ja juriidikast kaugemale ulatuvale õigusteenusele, oleme Sinu ärile selle eesmärgi saavutamiseks parim partner. Lisaks õigusteenustele ühendab PwC Legal Sind vajadusel ka finantsnõustamise, maksu-, auditi- ja raamatupidamisekspertidega ning seda kõike ülemaailmselt.